Currently browsing category

pekida

PEKIDA: Parang Dikepala! – Bhg3

Ini adalah entry sambungan daripada dua entry sebelum ini iaitu PEKIDA: Parang Dikepala! dan PEKIDA: Parang Dikepala! – bhg2. Klik pada tajuk-tajuk itu sekiranya ingin membaca… “Aku akan mai dengan lima orang lagi kawan aku. Sementara kami nak sampai hang dengan kawan-kawan hang buat la apa-apa dulu”… Jam telah menunjukkan …

PEKIDA: Parang Dikepala! – Bhg2

Ini adalah entry sambungan daripada bahagian pertama sebelum ini yang bertajuk PEKIDA: Parang Dikepala! (Klik pada tajuk untuk membaca) “Pukul 4 petang ni hangpa tak kan terlepaih! Siap hangpa… Nak tau langit tinggi rendah kita jumpa pukul 4 sat gi!!”… Selepas insiden itu kami semua kembali ke dalam kelas untuk …

PEKIDA: Parang Dikepala!

Belalang teringat untuk tulis kisah ni bila Belalang terbaca entry yang ini dan ini di blog Rastamat. Belalang siap janji dengan dia lagi yang Belalang nak story hal ni. Padahal idea nak tulis pun takde ni, adeh. Cerita ada tapi Belalang tak tau nak olah takut silap olah korang akan …

Close