Currently browsing category

masalah blog

Mengapa Blog Ku?

Pagi-pagi ngadap blog dah terjadi perkara yang tak best. Ada ke patut Belalang tak boleh nak view blog Belalang? Aduh, pening pening… Dah clear history, cache apa semua tapi still tak boleh masuk blog Belalang. Hanya boleh buka sampai dashboard je. Ni yang mula rasa seram sejuk nih. Korang yang masuk …

Idea Update Blog

Kebelakangan nih Belalang perhatikan ramai kawan-kawan blogger Belalang seperti blur untuk update entry blog. Kalau dahulu satu hari 4, 5 entry boleh publish, tapi sekarang hanya 1 atau 2 entry saja dalam satu hari. Itu pun hanya entry copy paste dari akhbar online. Sebenarnya Belalang juga berada dalam situasi begitu. …

Close