Currently browsing category

giveaways

Semanis Senyum Mu Ibu | Contest By Yan

Kesian betul Belalang dengan statement dari Yan ni. Yan dengan rendah dirinya telah mengajak Belalang join contest yang dia anjurkan. Takpe Yan jangan sedih. Belalang sanggup join memeriahkan contest ini. Menang kalah Belakang kira. Yang penting support kawan-kawan blogger. Jika dilihat kepada syarat-syarat contest ni, tak lah begittu berat. Sama seperti syarat-syarat contest yang …

Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

Wah! Belalang nak join! Belalang nak join! Selain daripada nak support Cik Tom kawan baik Belalang di alam maya, Belalang jugak tertarik dengan hadiah yang ditawarkan iaitu pakej hosting dari netKL yang berharga RM100! Best tu best… Lagi pun pemenang akan dipilih oleh Cik Tom secara cabutan bertuah. Jadi peluang …

Close