Currently browsing category

dunia bloger

Keseronokan Menjadi Seorang Blogger

Assalamualaikum dan selamat berhari Jumaat kepada kawan-kawan pengunjung bawah tanah sekalian. Esok hari Sabtu bersamaan dengan 9 Julai 2011. Tarikh yang telah dirancang oleh sebelah pihak untuk mengadakan satu perhimpunan raksasa. Mungkinkah akan berlaku? Tengok dan lihat jela. Ok-ok, Belalang bukanlah nak membebel mengenai perkara tersebut. Belalang hanya nak berkongsikan …

Tips Untuk Anjur Contest Dan G.A

Assalamualaikum sahabat bawah tanah sekalian. sekarang nih dunia blog meriah betul dengan contest dan G.A kan? Macam-macam style la contest yang dianjurkan oleh blogger. Tapi contest yang paling hot sekarang ni ialah award dari DiGi. Hadiah masyuk tuuu…. Ok-ok disini Belalang nak kasi sedikit tips untuk korang yang berhajat nak …

Close