Senarai Dropship Malaysia Dipercayai

Blog ini sering kali menerima kata carian Dropship Malaysia Dipercayai. Nampaknya ada yang sedang mencari pembekal barangan droship dari Malaysia.

untuk mencari dropship Malaysia yang dipercayai sebenarnya agak sukar memandangkan kebelakangan ini begitu ramai yang menawarkan program dropship kepada orang ramai.

senarai dropship malaysia dipercayai

Sekadar Hiasan. Carian Google

Ada diantaranya yang tidak jujur. Mengutip duit dari agen tetapi barang tidak di pos. Akhirnya agen terpaksa menanggung malu dan membayar ganti rugi kepada pelanggan.

Tetapi sekiranya anda tahu dimana mahu mencari dropship Malaysia yang boleh dipercayai, sebenarnya ia tidaklah begitu susah.

Ada satu tempat yang sering menjadi tumpuan agen-agen dropship mencari pembekal-pembekal produk dalam menjalankan bisnes dropship ini.

Tempat yang dimaksudkan adalah laman lelong.com.my. Pernah singgah disini tak?

Lelong.com.my sama juga seperti mudah.my tetapi ia lebih selamat kerana sesiapa yang ingin menjual beli disitu perlu punyai akaun.

Manakala penjual disana pula mempunyai feedback dari pelanggan sebelumnya. dari sini anda boleh memilih penjual yang betul-betul mempunyai banyak positif feedback (trusted seller).

Kiranya sesiapa yang biasa dengan ebay.com memang akan rasa mudah gunakan lelong.my. Cumanya semua disini adalah pembekal dari Malaysia dan anda boleh pilih trusted seller mana yang ingin anda jadikan sebagai pembekal barangan dropship anda.

Itulah serba sedikit perkongsian tentang dropship Malaysia dipercayai yang boleh blog ini berikan.

Tetapi jika anda betul-betul mahu jadikan dropship sebagai punca utama anda dalam menambah pendapatan, Belalang lebih suggest anda jual pada market luar iaitu international.

Bayangkan penduduk Malaysia baru mempunyai kira-kira 28 juta penduduk. Tetapi di international, berbillion lagi pembeli yang anda boleh dapat.

Mujurlah ada tiga anak muda ini yang mahu berkongsi rahsia mereka membuat dropship di pasaran luar dengan lengkap kepada sesiapa yang berminat untuk pelajarinya.

Anda boleh berkenalan dengan ketiga-tiga anak muda hebat ini di sini –>> (KLIK SINI)

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda. Terima kasih kerana membaca

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • senarai dropship malaysia (31)
  • senarai dropship di malaysia (13)

Comments are closed.

Close