Instant Retargeter | Penyelesaian Masalah Kurang Jualan

Pemasaran adalah satu perkara yang penting perlu dilakukan oleh usahawan baik peniaga online mahupun offline. Tetapi sering kali juga berlaku kerugian apabila modal yang dikeluarkan untuk melakukan pemasaran tidak mendapat pulangan yang setimpal. Disebabkan itulah Instant Retargeter direka sebagai penyelesaian masalah kurang jualan.

INSTANT RETARGETER- Gandakan Jualan Bizz Online anda!

INSTANT RETARGETER- Gandakan Jualan Bizz Online anda!

Apa itu Instant Retargeter?

Secara logiknya apabila sesuatu produk yang anda iklankan di klik oleh pelanggan, itu bermakna ia telah pun mempunyai minat untuk memiliki produk tersebut. Tetapi pelanggan kita biasanya memilih untuk berfikir berkali-kali terlebih dahulu sebelum ia membuat keputusan untuk membeli.

Malangnya agak mustahil untuk pelanggan tersebut menemui iklan anda untuk kali kedua dan kemungkinan besar ia akan membeli produk tersebut daripada pesaing anda.

Tetapi dengan Instant Retargeter, iklan anda terus mengekori pelanggan tersebut kepada sahaja media sosial yang ia pergi sekaligus membuatkan pembeli sentiasa melihat iklan anda dan akhirnya membeli dari anda!

Bagaimana Instant Retargeter berfungsi?

Anda boleh melihat sendiri bagaimana Instant Retargeter berfungsi mengejar pelanggan-pelanggan anda di sini –>> INSTANT RETARGETER- Gandakan Jualan Bizz Online anda!

Apa kata mereka yang dah dapatkan Instant Retargeter?

memang meletup jualan saya lepas guna! ramai kawan saya pon nak tahu cmne iklan saya boleh je ikut pelawat dan prospek saya dekat mana-mana!

– Hazirah

Anda juga boleh membaca lain-lain testimoni pelanggan di sini –>> INSTANT RETARGETER- Gandakan Jualan Bizz Online anda!

Sekiranya selepas memiliki Instant Retargeter dan anda tidak berpuas hati dengan ia, jangan bimbang kerana Rakanbizzonline (pemilik Instant Retargeter) menawarkan polisi 60 hari jaminan wang dikembalikan!

Harga yang ditawarkan Rakanbizzonline pada ketika ini adalah harga promosi. Tetapi berita buruknya harga promosi ini hampir-hampir sampai ke penghujungnya!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Instant Retargeter, layari minisite ini sekarang –>> INSTANT RETARGETER- Gandakan Jualan Bizz Online anda!

Terima kasih kerana membaca

Facebook Comments

Comments are closed.

Close