Review Teknik Pukau Pelanggan | Skrip Pemasaran Ajaib

Nak tingkatkan jualan rupanya perlukan ilmu teknik pukau pelanggan yang betul. Ya, pukau di sini bukanlah pukau dengan gunakan bomoh siam atau apa-apa bomoh. Tetapi pukau yang dimaksudkan di sini ialah copywriting yang betul.

Hal inilah yang cuba dikongsikan dalam ebook ‘skrip pemasaran ajaib’ hasil kajian dua pelajar IPTA iaitu Amir Faisal & Faris Azaki.

Skrip Pemasaran Ajaib

Ebook ini akan membongkarkan kepada pembaca cara penggunaan ayat dan perkataan yang betul dalam menukar prospek kepada pelanggan dalam sekelip mata.

Jika dilihat kepada surat jualan atau minisite untuk ebook ini, ia dibuat dengan kemas dan meyakinkan. Pada header web ini anda akan dapat melihat seorang lelaki yang sedang memegang teko ajaib yang menggambarkan ajaibnya penggunaan kata-kata yang pukau yang tedapat dalamnya. Terdapat juga cop best seller untuk ebook ini.

Testimoni Pengguna

KEBAIKAN ebook ini ialah ia telah membantu ramai pembacanya meningkatkan jualan. Malah jika dilihat pada testimoni pengguna, ada juga testimoni yang telah ditinggalkan oleh penggiat internet tanah air yang hebat seperti Safwan Seth, Hafizi Zain dan ramai lagi. Malah, ebook ini juga disertakan dengan 4 bonus lagi iaitu ‘Teknik Gambar Memikat’, ‘A Sense Of Urgency’, ‘7 7 kesilapan Admin Mengurus Fanpage’ dan ‘VIP Premium Client Support’.

KEBURUKAN ebook ini pula ialah ia hanya dibuka untuk jualan kepada 600 unit pembeli terawal. Betul ke? mungkin juga. Memandangkan ebook ini pernah sold out sewaktu jualan awalnya dan ditutuop jualan oleh mereka berdua, oleh itu kemungkinan besar kali ini juga mereka akan tutup jualan selepas cukup jumlah pembeli terawal.

KESIMPULAN yang boleh dibuat, sekiranya anda memang berhajat untuk meningkatkan jualan dengan penggunaan ayat jualan yang betul, maka ebook ini wajib dimiliki. Harga yang ditawarkan tidak semahal ilmu yang dikongsikan. Malah jika berhasil, pendapat anda akan berlipat kali ganda meningkat berbanding dengan modal yang dikeluarkan untuk miliki ebook ini.

TEKNIK PUKAU PELANGGAN | SKRIP PEMASARAN AJAIB

Untuk melihat sendiri testimoni penuh pembeli ebook ini, sila klik pada link yang berada di atas.

Terima kasih kerana membaca.

Facebook Comments
Close