Like Worrior Blogger | Skrip Dapatkan Like Mudah

Masuk ke mana-mana blog pada masa ini, sebahagian besarnya akan keluar pop-up window yang meminta pengunjung untuk like fan pages pemilik blog tersebut di Facebook. Blog Belalang juga tak terlepas daripada memasang skrip pop-up window tersebut di blog ini.

Tetapi, mungkin selepas ini pemilik-pemilik blog dah boleh tukar skrip sedia ada itu dengan satu skrip baru yang lebih canggih cara dapatkan likenya.

Like Worrior

Like Worrior

LIKE WARRIOR untuk Blogger – Teknik Berkesan dapatkan Likes cara WARRIOR. Selepas ini pelawat blog anda juga boleh menarik nafas lega kerana tak perlu lagi melihat pop-up window yang menyakitkan kata itu.

Anda boleh melihat contoh salah satu blog Belalang yang menggunakan skrip ini. Klik sini untuk melihatnya ==> Blog Berdekah

Cara ia berfungsi cukup menarik. Selepas sahaja skrip ini dipasang pada blogger, ada satu button like yang akan sentiasa mengikut mouse pointer. Selagi tidak di klik like, pengunjung blog anda tidak akan dapat klik apa-apa link di blog tersebut.

Yang lebih menariknya, button like tersebut tidak kelihatan! ini menyebabkan yang pengunjung blog anda tidak merasa terganggu.

Sekiranya anda masih kurang faham bagaimana ia berfungsi, sila lihat sendiri video yang disediakan dalam laman web khas skrip ini-

LIKE WARRIOR untuk Blogger – Teknik Berkesan dapatkan Likes cara WARRIOR

Harap perkongsian ini bermanfaat. Terima kasih

(Esok Belalang akan kongsikan skrip seperti ini juga tetapi khas untuk platform WordPress. Jangan lupa datang sini esok!)

Facebook Comments
Close