Buat Duit Di Facebook Tanpa Modal?

Bukan sesuatu yang mustahil menghasilkan pendapatan di media sosial paling ramai pengguna seperti Facebook walaupun anda tiada modal. Belalang pernah ceritakannya dahulu tentang program dropship. Sila baca ‘Permulaan Bisnes Drop Shipping | Apa Itu Dropship?’

Tetapi baru-baru ini Belalang telah bertemu dengan satu lagi teknik buat duit di Facebook yang betul-betul tanpa modal. Teknik ini telah diberikan nama ‘Facebook 300’

Facebook 300

Facebook 300

Menurut pengasas idea ini iaitu Saudara Akmal Adios, ‘Facebook 300’ diambil nama dari inspirasi filem 300 yang memaparkan tentera yang tabah dan berjuang mempertahankan kubu mereka, teknik duit ini juga tidak kurang hebatnya.

Model bisnes ini adalah langsung tidak sama dengan apa-apa bisnes yang anda pernah tahu sebelum ini. Tak perlu dropship, tak perlu Affiliate, tak perlu produk, tak perlu email marketing, tak perlu forum, tak perlu seminar. Hanya guna Facebook 100%!

“Habis semua tak diperlukan, macam mana boleh buat duit”?

Pelik kan? Belalang mula-mula baca pasal idea ini pun macam pelik dengan semua tu 😉

Nak tahu dengan lebih detail, jemput untuk membacanya sendiri di sini-

Facebook 300

Belalang percaya yang anda tentu tidak pernah terfikir akan model bisnes sebegini (sama macam Belalang juga).

Jangan lupa untuk lihat penerangan di laman web tersebut. Jika berminat, kena cepat-cepat sertai sebab peluang ini hanya dibuka kepada 5000 peserta terawal

Facebook 300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close