Duit Raya 2013 | Projek RM10,000 Duit Raya

Tidak berapa hari sahaja lagi kita bakal menyambut bulan Ramadhan dan selepas itu hari raya aidilfitri. Berminat tak untuk cari duit sampingan supaya raya anda tahun ini disambut lebih meriah dari tahun-tahun sebelum ini?

Jika jawapan anda “ya, saya berminat!”, jadi teruskan bacaan ini hingga habis. Jika sebaliknya, anda boleh keluar dari blog ini sekarang kerana apa yang bakal anda baca di bawah nanti tidak menepati carian anda.

Buat Duit Raya 2013

Buat Duit Raya 2013

Ianya mengenai peluang buat duit sebelum raya. Raya dah nak dekat. Banyak keperluan yang kita kena beli. Biasanya setiap keluarga berhabis RM1000 hingga RM3000 special berbelanja untuk raya.

Saya pasti anda pun begitu. Sahabat baik saya, Haszoor baru sahaja lancarkan satu peluang bagaimana anda boleh buat duit RM10,000 sebelum
raya!

Ya, RM10,000 sebelum raya!

So, jangan berlengah lagi. Tengok tawaran luarbiasa beliau di —>

DUIT RAYA 2013 (klik sini)

Ini peluang baik untuk anda grab, raya dah nak dekat, better kita buat duit awal-awal supaya boleh berbelanja sakan raya kali ni.

8 sebab kenapa anda wajib sertai projek raya RM10,000 yang bro Haszoor tawarkan.

#1 – Ianya kerja mudah. Kami panggil dropship. Tugas anda hanya promosikan produk sahaja. Beliau sudah sediakan semuanya. Bungkus & Pos produk akan dilakukan oleh pihak beliau.

#2 – Target beliau jelas, mahu RM10,000 sebelum raya. Kalau dapat alhamdulillah, kalau tak dapat pun bukan masalah besar sebab kalau anda tak sertai…memang confirm tak dapat. Kalau join, anda ada PELUANG!

#3 – Semua produk yang disediakan sangat hot dan mudah dijual. Ianya telah terbukti! Beliau tidak mahu anda jual produk yang tak laku. Beliau mahu kita semua buat duit sama-sama. Baru syok!

#4 – Segala ayat promosi telah beliau sediakan. Jika sebelum ini anda tidak tahu nak promote, beliau dah sediakan untuk anda. Copy paste
sahaja teknik tersebut. Ulang sekali lagi… COPY PASTE SAHAJA!

#5 – Keuntungan setiap produk juga cukup tinggi. Ada untung RM50, ada untung RM30, RM40. Semua produk yang kita akan jual bawah harga RM300
dipasaran. So mudah untuk dapat pembeli!

#6 – Antara produk hot ialah, Pen Al-Quran Digital, Minyak Kasturi Syifa, Produk Kuruskan Badan, Produk Cantikkan Kulit. Semua produk ni memang
confirm hot bila tiba bulan ramadhan & musim raya.

#7 – Projek akan diteruskan sehingga lepas raya. Ya, beliau bukan sahaja nak anda buat duit pada musim raya. Selepas raya…tahun depan pun boleh.
Ianya projek berterusan 🙂

#8 – Yuran untuk daftar cukup murah. Jika diluar sana anda mungkin kena habiskan RM2000 – RM5000 untuk dapatkan 10 produk tersebut. Selain itu
banyak kerja remeh temeh yang anda kena buat. Pos produk, packing…nak create ayat iklan dan sebagainya.

Dengan projek raya…semua tu tak perlu. Join dan start promote. Berkemungkinan besar keuntungan boleh diperolehi dalam masa 2-3 hari.

Paling hebat jika anda promote terus dapat pembeli untuk produk tersebut!

So, jangan tunggu lama lagi. Daftar sekarang!

DUIT RAYA 2013 (klik sini)

Beliau akan tutup tawaran harga murah ini pada 15 July 2013. So daftar sebelum tarikh tersebut. Bayaran akan digandakan jika anda nak join lepas daripada tarikh tersebut!

Facebook Comments
Close