Cermin Mata Terapi | Rawat Masalah Mata Semula Jadi

Penglihatan mata kabur? Mempunyai masalah rabun jauh atau dekat? Bagi seorang yang mempunyai masalah mata, cermin mata ibarat sebahagian daripada dirinya. Apa sahaja dilakukan perlu memakai cermin mata.

Tapi apa akan jadi sekiranya cermin mata tertinggal ketika anda mahu lakukan sesuatu aktiviti? Saya berani jamin ada diantaranya akan tangguhkan aktiviti tersebut kerana tidak dapat melihat dengan jelas.

Jom rawati mata anda dengan cermin mata terapi. Dijamin penglihatan anda akan lebih baik dalam masa 3 ke 4 minggu menggunakannya!

Dengan cermin mata terapi, anda boleh menggunakannya untuk sebarang aktiviti yang dilakukan seperti membaca,memandu atau melayari internet. Ia seratus peratus selamat digunakan dan mudah digunakan.

Malah, pelanggan saya seorang guru terus tidak menggunakan cermin mata hanya selepas beberapa kali menggunakan cermin mata terapi ini!

SMS <MATA11> hantar ke <019 462 7231> Untuk mendapatkan cermin mata ini pada harga PROMOSI & pengantaran PERCUMA!

Harga biasa untuk cermin mata terapi ini adalah RM65. Tetapi dengan kod kupon SMS tersebut, anda akan dapat harga promosi! Jangan lupa untuk SMS!

SMS <MATA11> hantar ke <019 462 7231>

Terima kasih

Facebook Comments
Close