Program Affiliate Paling Mudah Dapat Komisen

Belalang ada berita baik nak dikongsikan bersama-sama dengan pembaca blog ini yang berminat untuk menambah pendapatan melalui internet. Teknik ini sangat mudah, berkesan dan yang paling penting ia PERCUMA!

Caranya adalah dengan menjadi agen affiliate. Kepada yang tak tahu dan kurang jelas apa itu affiliate, sila rujuk kembali tulisan Belalang di sini ==> Apa & Mengapa Pilih Affiliate Sebagai Bisnes Online?

Komisen dari JomNiaga

Komisen dari JomNiaga

Gambar diatas ini adalah komisen yang Belalang terima daripada mempromosikan progam Pay Per Lead atau lebih dikenali dengan PPL daripada Jomniaga.

Program PPL ini sangat mudah. Pertama anda perlu daftar sebagai ahli Jomniaga di sini ==> JomNiaga – RM5 PPL Setiap Pendaftaran Baru

Selepas itu anda pergi kebahagian market place dan cari produk affliate yang bernama JomNiaga – ‘RM5 PPL Setiap Pendaftaran Baru.’ Atau untuk lebih mudah, klik sahaja pada link ini ==> Produk Affiliate Jomniaga

Mulakan promosi anda di blog, Facebook, Twitter atau mana-mana medium sosial di internet. Setiap pendaftaran ahli baru di bawah anda, RM5 akan diberikan kepada anda.

RM5 untuk seorang. Cuba bayangkan jika sehari anda boleh dapat 3 atau empat orang yang daftar di bawah anda. Agak-agak sebulan berapa pendapatan sampingan anda?

Di Jomniaga juga anda boleh mempromosikan berpuluh-puluh produk digital dan semuanya ada menawarkan program affiliate.

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Kalau boleh jangan tunggu-tunggu lagi, daftar secepat boleh. Sangat mudah untuk dapatkan wang dari program ini.

Terima kasih kerana membaca…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close