Sinopsis & Video Trailer Filem Mencari Cinta | 25 April 2013

Filem Mencari Cinta lakonan mantap Nora Danish dan Rusdi Ramli, bakal ditayangkan di pawagam seluruh negara pada 25 April 2013.

Filem Mencari Cinta ini di bawah produksi Armnet Integrated Sdn. Bhd. , Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd. dan MIG Pictures Sdn. Bhd. Filem bergenre romantik ini diarahkan oleh Shirin Hj Khuzaimi.

sinopsis dan video trailer mencari cinta 25 Apr 2013

Poster Filem Mencari Cinta 25 Apr 2013

Adakah jalan cerita ini menarik untuk disaksikan? Mari kita sama-sama membaca sinopsis jalan cerita Mencari Cinta ini-

Awalnya, Myra Tan Sri Johan ingin berkahwin dengan Malek, lelaki pilihannya sendiri. Namun, pada saat-saat akhir, Malek menukar fikiran kerana ia sudah mempunyai kekasih lain.

Dengan semua persiapan yang telah dibuat dibuat, tetamu yang telah diundang, keputusan ini benar-benar menyedihkan bagi Tan Sri Johan dan Puan Sri Mahani.

Sementara itu, Razlan Ariffin adalah seorang anak kampung yang berbakti dan hormat kepada orang tua dan mempunyai sebuah ladang keluarga, baru saja mempunyai penglibatan dengan Mila dibatalkan, kerana ia ingin mengejar pelajarannya sebagai gantinya. Namun, Razlan menerima kenyataan bahawa ia dan Mila tidak memiliki daya tarikan antara satu sama lain.

Suratan atau kebetulan, Razlan menjadi sebahagian daripada rancangan keluarga Myra untuk menyatukan mereka berdua.

Tetapi dengan cara hidup mereka yang sangat berbeza di mana Razlan dibesarkan oleh ibubapa tradisional sementara Myra adalah pewaris dengan cara moden dalam melakukan sesuatu, adakah percintaan mereka akan berjalan dengan baik?

Di bawah adalah video trailer filem ini-

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • pelakon mencari cinta (54)
  • sinopsis mencari cinta (37)
  • mencari cinta sinopsis (15)
  • sinopsis film mencari cinta (10)
Close