Cara Beriklan Di Fb Ads Dengan Betul

Facebook Ads atau Fb Ads sememangnya menjadi pilihan ramai usahawan diinternet untuk mengiklankan produk mereka. Mengapa Fb Ads? jawapannya mudah, kerana hampir semua orang diseluruh dunia ini menggunakan Facebook pada masa kini. Sangat pelik dan ganjil apabila ada kawan kita yang memberitahu dia tidak mempunyai akuan FB 🙂

Bagi mereka yang bijak menggunakan Fb Ads, pendapat sekitar 4 ke 5 angka sebulan bukanlah sesuatu yang mustahil. Belalang sendiri pernah dilihatkan bukti pendapatan 4 angka oleh seorang sahabat yang sering beriklan di Fb Ads.

TETAPI…

Fb Ads juga boleh menjadi mimpi ngeri kepada usahawan yang beriklan secara membuta tuli tanpa cara yang betul. Duit melayang hingga beratus malah ada yang hingga beribu, namun hasil jualannya tidak setimpal dengan modal iklan yang dikeluarkan.

Belajar dengan mereka yang sememangnya pakar dalam hal ini amatlah digalakkan. Tentu anda mahu tahu bagaimana caranya untuk memaksimumkan penjualan anda di Facebook dengan modal seminimum yang boleh?

pakar facebook

Rahsia Menjadi Pakar Facebook

Belajar rahsia dan teknik Facebook yang digunakan oleh pakar-pakar Facebook dengan David Jo. BERITA BAIK UNTUK ANDA! Buku ini amat sesuai kepada mereka yang ingin belajar tentang semua perkara yang Belalang sebutkan di atas tadi. Anda akan diajar dengan cara-cara yang betul untuk beriklan, memilih ayat untuk iklan dan pelbagai lagi pengetahuan yang perlu anda ketahui.

Tetapi Belalang ada BERITA BURUK pula untuk anda. Yang tak menariknya, jualan buku ini akan ditutup pada 1.4.2013!

Jangan teragak-agak lagi sekiranya anda mahu menjadi pakar Facebook. Klik link ini ==> Pakar FB Oleh David Jo

Facebook Comments
Close