Punca Fizz Fairuz Putus Tunang? | Tunang Masih Isteri Orang

Sewaktu awal tersebar berita tentang majlis pertunangan Fizz Fairuz dengan seorang wanita dari Kuantan, Pahan, banyak pihak yang terkejut termasuklah pelakon Almy Nadia yang diketahui mempunyai hubungan istimewa dengan Fizz Fairuz.

Hari ini di dada-dada akhbar dan laman sosial, meletup lagi kisah Fizz Fairuz apabila pelakon itu telah memutuskan pertunangan dengan gadis tersebut setelah mengetahui tunangannya itu masih lagi isteri orang.

Rahsia Terbongkar, Tunang Fizz Fairuz Isteri Orang

Gambar majlis pertunangan Fizz Fairuz. Gambar dari Mstar Online

Memetik kembali seperti apa yang ditulis dalam laman Mstar Online, rahsia wanita yang berasal dari Kuantan, Pahang tersebut terbongkar apabila Fizz sendiri dimaklumkan oleh kawan kepada adik wanita tersebut mengenai status “tunangnya” itu.

“Empat hari selepas bertunang barulah saya tahu wanita itu merupakan isteri orang. Sabtu lalu saya telah berjumpa dengan suami wanita itu. Lelaki itu menjelaskan wanita berkenaan adalah isteri keduanya selepas mereka bernikah di Thailand,”

“Saya benar-benar tertipu dan tidak menyangka tunang saya itu isteri orang.

“Kehidupan saya seolah-olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan setahun lalu,”

Sementara itu, Almy Nadia enggan memberi sebarang komen dan tidak mahu masuk campur berkaitan urusan pelakon lelaki itu lagi.

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • berita terkini fizz fairuz (29)
Close