Tingkatkan Like Facebook | Subscriber | Follower Twitter | Dengan AsiaCube

Siapa di sini yang tengah usaha untuk tingkatkan like pada fanpages, follower Twitter atau Youtube subscribe? Ya! anda sedang membaca laedah yang betul untuk naikkan kesemua itu 🙂

Sebelum ini di blog personal Belalang yang satu lagi juga ada dikongsikan hal yang sama seperti ini bertajuk ‘Cara Pantas Naikkan Like FanPages’. Untuk entry ini Belalang nak lebih detailkan tentang web AsiaCube.

asiacube.com

Nampak print screen kat atas tu? Itulah antara kebaikkan yang anda dapat bila sign-up di  AsiaCube. Anda boleh mendapatkan like, follwer dan macam-macam lagi di sini.

Di bawah ini adalah satu penerangan mengenai sistem  AsiaCube yang Belalang copy dari Forum WangCyber-

AsiaCube menawarkan servis percuma untuk pengguna berdaftar saling bertukar pengikut, likes, atau traffik. IsyaAllah likes atau follower anda akan bertambah dengan lebih cepat menggunakan platform ini.

Antara rangkaian sosial dan modul yang disokong AsiaCube ialah :

Facebook Likes
Twitter Followers
Twitter Retweet
Google +1
Linkedin
Stumbleupon
Youtube Views
Youtube Likes
Youtube Subscriber
Traffic Exchange dengan “Auto-Surf”
Banner ads

Sistem ‘Coins’ akan menjadi medium/modal/matawang untuk melakukan pertukaran. Coins boleh didapati dengan pelbagai cara seperti berikut:

Like, follow ,retweet atau melayari rangkaian social pengguna lain.(Percuma)
Aktif setiap hari dengan claims “Daily Bonus” (Percuma)
Mendapat kupon promosi (Percuma)
Mengajak ahli baru melalui pautan Affiliate (Percuma)
Membeli terus Coins dengan harga berpatutan

Kita juga boleh setting Targeted Traffic, contoh jika hanya mahu like dari pengguna di Malaysia, maka kita set kan hanya untuk Malaysia. Kalau mahu satu dunia punya like pun boleh.

Banyak lagi kebaikkan menggunakan AsiaCube ni seperti program affiliatenya yang membolehkan anda menukar coin dengan duit betul.

Jadi tunggu apa lagi? Jom sign-up sekarang! ===>  AsiaCube

Facebook Comments

Comments are closed.

Close