Perkara Sebenar Kejadian Tarian Lucah Di Majlis Anjuran Polis

Kecoh sekejap di Facebook apabila tersebar gambar-gambar tarian lucah di majlis anjuran polis Bahagian Siasatan Jenayah Daerah Shah Alam pada Majlis Malam Mesra, Sekalung Budi, Segunung Intan, Jumaat lalu.

Menurut kata Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Zahedi Ayob, acara tarian itu tidak ada langsung dalam aturcara majlis. Malah sewaktu sesi raptai juga tiada tarian sebegitu.

Tarian Lucah Di Majlis Anjuran Polis

Gambar tarian lucah di majlis polis – Kosmo

Pelik juga hal ni. Tiada dalam list acara tapi tiba-tiba boleh ada. Memang ajaib ๐Ÿ˜‰

โ€œTarian itu dipersembahkan secara tiba-tiba dan penari terbabit pula merupakan golongan lelaki yang memakai pakaian dalam wanita. Ia berlaku secara mengejut dan spontan tanpa izin penganjur.

โ€œKita sedang menyiasat mengapa dan bagaimana ia boleh berlaku dan siapa yang bertanggungjawab. Penganjur telah membuat aduan kepada pihak pengurusan hotel pada malam itu juga dan saya sedang membuat pertanyaan sulit mengenainya”

Tapi bila difikir-fikirkan, tiada yang mustahil tentang perkara begini. Mungkin ada yang mahu mengaibkan nama pasukan polis? Boleh jadi jugakan.

Diharap perkara begini akan menjadi pengajaran kepada unit-unit badan beruniform di negara ini terutama sekali untuk menjaga nama baik badan yang anda naungi ๐Ÿ™‚

– Sumber Malaysian Digest

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • cerita lucah 2013 (154)
  • cerita lucah (103)
  • cerita lucah polis (55)
  • kisah lucah (35)
  • kisah lucah 2013 (15)

Comments are closed.

Close