Keluarga Tidak Datang Mengikat Jamin Zarina Anjoulie

Lepas satu, satu cerita di timbulkan oleh pelakon wanita kontroversi Zarina Anjoulie. Seperti yang semua pembaca sedia maklum, Zarina dan rakan lelakinya telah ditahan polis berikutan pemenuan dadah disyaki Erimin 5 di anggaran seberat 0.6 gram, empat hari lalu.

Kini satu lagi pula musibah menimpa Zarina Anjoulie apabila tiada ahli keluarganya yang datang untuk mengikat jaminnya sehingga pukul 4 petang kelmarin.

Tiada Penjamin, Zarina Anjoulie Kena Tahan Di Penjara

Zarina Anjoulie Kena Tahan Di Penjara

Di bawah adalah berita penuh tentang hal ini yang Belalang ambil dari Mstar Online-

Pelakon Zarina Anjoulie yang pernah membintangi siri drama Anak Pontianak telah dibawa ke Kompleks Penjara Kajang selepas tiada ahli keluarganya yang datang untuk mengikat jamin aktres tersebut sehingga pukul empat petang Rabu atas pertuduhan memiliki dadah.

Menurut laporan Harian Metro, Zarina, 27, dikenakan ikat jamin sebanyak RM2,000 oleh Majistret Nazri Omran dengan syarat penjamin daripada ahli keluarga dan sebutan semula kes pada 8 Februari ini.

Rakan lelakinya iaitu Mohamad Fakhruzaim Mohamad Fawzi, 27, bagaimanapun dibebaskan selepas dijamin oleh abangnya.

Sebelum itu kedua-dua mereka mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret di sini atas pertuduhan memiliko dua biji pil iaitu dadah disyaki Erimin 5 anggaran seberat 0.6 gram, empat hari lalu.

Zarina dan Mohamad Fakhruzaim bersama-sama didakwa melakukan kesalahan itu di sebuah kediaman di Jalan PJU 10/1C Damansara Damai, di sini, pada 5.30 petang, 30 Disember lepas.

Kedua-dua mereka yang juga penuntut kolej swasta didakwa mengikut Seksyen 12(2) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan boleh dihukum mengikut Seksyen 12(3) akta sama, dibaca bersama Seksyen 34 Kanun Keseksaan, yang membawa hukuman maksimum penjara lima tahun atau denda RM100,000 atau kedua-duanya sekali, jika sabit kesalahan.

Mungkin lepas ini Zarina sudah serik nak buat kontroversi lagi? 😉

Facebook Comments

Comments are closed.

Close