Bloglist BlogSBT 2013

belalang hijau perisik

Dah lama tak letak gambar kacak ini dalam entry 😛

Dah lama rasanya Belalang tak update bloglist yang ada dalam blog ini. Rasanya dah lebih setahun bloglist yang berada pada page di atas terbiar tanpa kemaskini.

Sempena dengan tahun 2013 ni, Belalang putuskan untuk merombak keseluruhan bloglist yang ada pada blog ini. Belalang akan buang semua link yang ada dan digantikan dengan baru.

Jadi dikesempatan ini, Belalang buka kepada semua blogger yang ingin blog mereka ada dalam bloglist Belalang untuk tinggalkan link blog masing-masing pada bahagian komen.

TETAPI rasa macam tak adil la pula seandainya hanya blog ini yang memberi backlink kepada blog anda. Oleh itu Belalang letakkan syarat utama iaitu sila masukkan link blog Belalang pada bloglist anda juga.

Apa kelebihan bertukar link dengan blog ini? nak cerita kelebihan rasa macam tiada 😛 rasanya kekurangan banyak la kalau nak diceritakan. Namun begitu satu kelebihan yang amat baik untuk anda adalah blog ini memilik PageRank 2.

Selain itu tahun ini juga Belalang akan lebih membanyakkan content-content yang bermanfaat untuk pembaca. Entry berbentuk berita akan dikurangkan.

Harapnya ada yang sudi untuk bertukar link dengan Belalang. Tak kisah blogger lama atau baru. Janji anda letakkan link blog ini di bloglist anda, Belalang kira itu dah cukup syarat.

Terima kasih 🙂

Facebook Comments

Comments are closed.

Close