Video Wanita Selamba Mandi Dalam Kereta Api

Video Wanita Selamba Mandi Dalam Kereta Api | Mula-mula menonton video ini, memang macam terkejut juga. Tapi lepas tu rasa kelakar pun ada.

Memang hati kering betul perempuan ini mandi tanpa rasa bersalah dalam kereta api yang ramai penumpang. Tak pasti samada ini lakonan atau betul-betul.

Asalnya perempuan ini terkencing, lepas itu dia ambil keputusan untuk mandi terus. Hahaha…

Di bawah ini video dan cerita penuh mengenai kejadian tersebut.

Dalam sebuah rakaman video yang tersebar di dunia maya, memperlihatkan wanita itu bersama dengan seorang rakannya tengah berdiri di dalam sebuah kereta api bawah tanah yang tengah dipenuhi oleh penumpang.

Saksikan video di bawah ini….Mengenakan pakaian kemban putih bermotif bunga dengan seluar berwarna putih dengan motif serupa, wanita itu berdiri di dekat pintu , sambil berbincang-bincang satu sama lain.

Namun tiba-tiba wanita itu terlihat seperti tengah menahan buang air kecil. Ia bergerak ke kanan ke kiri serta ke belakang dan ke depan, tiba-tiba menekan bahagian tengah seluarnya.

Sesaat kemudian terlihat titisan air menggenang di atas lantai. Air itu ternyata air kencing yang dari wanita itu. Walau tidak memprotes tingkah laku wanita itu, para penumpang lainnya memperlihatkan wajah jijik ketika menyaksikan aksi wanita itu.

Beberapa dari mereka yang berada di dekat wanita itu, nampak menjauhinya, dan beberapa penumpang lainnya mentertawakan kejadian itu.

Namun hal itu malah membuat wanita itu bertingkah semakin gila, ia kemudian mengeluarkan peralatan mandi dari dalam begnya, berikut pula satu botol air yang terisi penuh.

Seperti berada di dalam bilik mandi, wanita itu dengan tanpa segan silu menggosokan sabun ke atas tubuhnya. Setelah itu ia membilas sabun yang menutupi tubuhnya menggunakan air yang berasal dari botol air yang dibawanya.

Selesai membasuh tubuhnya, rakan dari wanita itu, menjulurkan tuala kepadanya

Tidak jelas bila adegan itu dirakam, namun menurut Dailymail, rakaman itu pertama kali di upload di laman World Star Hiphop, pada 20 September 2012.

– sumber asal blog tao tao ajer dan perigi timur

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • perampuan mandi (35)
  • awek mandi (24)
  • permpuan mandi (23)
  • rakaman perempuan mandi (17)
  • perempuan mandi (16)

Comments are closed.

Close