Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 7 | Siapa Tersingkir?

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 7 | Gelanggang Maharaja Lawak Mega 2012 (MLM2012) dihangatkan lagi dengan persembahan dari tujuh kumpulan yang tinggal.

Minggu ini seperti minggu-minggu yang lepas, Jozan masih gah mengungguli carta undian di tempat pertama diikuti oleh Jambu dan Shiro. Tiga kumpulan yang berada pada undian terendah adalah R2, Sabon dan Boboi.

Siapakah yang bakal tersingkir pada minggu ini? Adakah R2 yang berada dikedudukan paling bawah atau Sabon? Mungkin juga Boboi yang terkeluar minggu ini? 😉

Jangan lupa untuk saksikan Maharaja Lawak Mega 2012 minggu 7 secara langsung bermula pukul 10 malam di saluran Astro Warna 132.

Bagi yang tidak dapat menonton secara live, blog ini akan kongsikan video persembahan setiap peserta pada malam ini beserta keputusan siapa tersingkir dihujung rancangan.

UPDATE:

Minggu ini ketujuh-tujuh peserta yang tinggal perlu melakukan dua persembahan dengan dua tema berbeza. Tema pertama berkaitan dengan loghat negeri dan yang kedua adalah sekolah.

Tiga peserta yang mendapat undian terendah ialah R2, Sabon dan Boboi. Dan peserta yang tersingkir pada minggu ini adalah Sabon.

Di bawah adalah video penuh persembahan malam ini.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close