Live Streaming Thailand vs Malaysia 13 Dicember 2012 | AFF Suzuki Cup

Live Streaming Thailand vs Malaysia 13 Dicember 2012 | Separuh akhir kedua diantara Thailand vs Malaysia akan bermula kurang beberapa jam dari sekarang.

Malaysia yang tiba ke Bangkok dua hari sebelum ini, menerima beberapa permainan psikologi dari tuan rumah seperti diberi padang latihan yang becak dan tiada kemudahn bilik persalinan. Namun itu semua diharap tidak mematahkan semangat Harimau Malaya.

Perlawanan sebelum ini yang berlangsung di Stadium Bukit Jalil, Thailand berjaya mengikat pasukan malaysia dengan keputusan 1-1. Ini dilihat memberi sedikit kelebihan pada tuan rumah kerana mempunyai gol tempat lawan.

malaysia vs thailand 13 dec 2012

Walau bagaimanapun diharap Harimau Malaya mampu untuk menjaringkan gol pada malam ini sekaligus layak ke final untuk bertemu Singapura yang telah sah menjadi finalis AFF Suzuki 2012.

Jangan lupa untuk saksikan perlawanan ini secara langsung bermula 8:00 malam di TV1 dan Astro Sport.

Bagi yang ingin menonton perlawanan Thailand vs Malaysia 13 Dec 2012 ini secara live streaming, sila klik link di bawah-

LINK 1 (Thailand vs Malaysia)

Bagi mengikuti perkembangan terkini perlawanan di blog ini, sila refresh page ini selang beberapa minit untuk melihat keputusan terkini.

THAILAND 2 – 0 MALAYSIA

Teerasil 60′

Teerathon 64′

(tamat perlawanan)

Facebook Comments
Close