Live Streaming Malaysia vs Indonesia 1 Disember 2012 | AFF2012

Perlawanan peringkat terakhir kumpulan B yang bakal menyaksikan juara dan naib juara piala AFF Suzuki edisi 2010 bakal berentap untuk merebut slot ke peringkat seterusnya.

Menariknya saingan di kumpulan B ini dikira masih terbuka untuk empat-empat pasukan merebut peluang mara ke peringkat seterusnya.

Gambar dari fanpage HarimauMalayaDotCom

Sukar untuk meramal perlawanan antara Harimau Malaya dan Garuda ini kerana masing-masing dilihat seperti mempunyai kekuatan yang seimbang. Namun Belalang rasa Harimau Malaya mempunyai sedikit kelebihan jika bermain seperti ketika menentang Laos dan kesebelasan utama ketika itu juga dikekalkan.

Namun apa yang merisaukan, seperti yang dilaporkan berita TV3 malam kelmarin, kemungkinan khidmat S.Kunalan dan Khyril Muhymeen terpaksa dilupakan kerana dikhabarkan mengalami sedikit kecederaan. Tak pasti sama ada ini hanyalan mainan spikologi kem Malaysia atau sebaliknya.

Harapnya Harimau Malaya mampu membaham garuda seperti mana dilakukan pada dua tahun yang lalu. Indah betul memori itu. 🙂

Jangan lupa untuk saksikan perlawanan diantara Malaysia vs Indonesia ini secara langsung di TV1 bermula 8:45 malam.

Untuk menonton perlawanan ini secara live streaming, sila klik pada link di bawah ini-

LINK 1

Blog ini juga akan membawakan keputusan terkini perlawan ini dari semasa ke semasa. Sila refresh page ini beberapa minit berselang untuk melihat keputusan terkini

MALAYSIA 2 – 0 INDONESIA

Azamudin Akil 26′

Mahali 29′

(tamat perlawanan)

 

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • gambar harimau malaya (13)

Comments are closed.

Close