Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 14 November 2012

Malaysia bakal melalui dua perlawanan persahabatan sebelum sepak mula AFF Suzuki 2012 yang bermula 72 November ini. Esok Malaysia akan menghadapi Hong Kong di Stadium Shah Alam sebelum perlawanan terakhir menentang Bangladesh.

Menjawab kata-kata penyokong supaya Jurulatih Dato K.Rajagobal lakukan sesuatu agar kemenangan milik Harimau Malaya, Rajagobal pantas berkata “Saya yakin esok kita akan lihat karakter pemain sebenar”.

Harimau Malaya ketika pelancaran jersi baru 2012 – 2014

Malah Rajagobal juga telah menggugurkan empat pemain yang disenaraikan sebelum ini iaitu Amiridzwan Taj Tajudin (ATM), Yong Kuong Yong (Felda United), Nik Shahrul Azim Abdul Halim dan Mohd Rizal Fahmi Abdul Rosid (Kelantan).

Dua pemain Harimau Muda pula dipanggil untuk mengisi kekosongan yang ada iaitu Ahmad Hazwan Bakri dan pemain pertahanan Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Irwan Fadzli Idrus.

Jangan lupa untuk saksikan perlawanan persahabatan Malaysia vs Hong Kong secara langsung di Astro Arena 801 bermula 8:30 malam.

Untuk link live streaming, sila klik link di bawah-

LINK 1

LINK 2

Untuk mengikuti update perlawanan di blog ini, sila refresh (tekan F5) page ini beberapa minit berselang untuk melihat kedudukan semasa.

MALAYSIA 1 – 1 HONG KONG

(tamat perlawanan)

Safee sali 58′

minit 87′

Facebook Comments

Comments are closed.

Close