Live Streaming | Keputusan Terkini Malaysia vs Vietnam 11 September 2012

Live Streaming Malaysia vs Vietnam 11 September 2012 | Pasukan bola sepak Malaysia atau lebih dikenali dengan jolokan Harimau Malaya bakal berdepan pasukan Vietnam dalam perlawanan persahabatan yang berlangsung di Stadium Shah Alam.

Perlawanan yang diadakan bagi mempersiapkan barisan pemain untuk mempertahankan kejuaraan piala AFF Suzuki yang lalu, dilihat rata-rata pemain yang dipanggil jurulatih Datuk K.Rajagopal berada dalam tahap terbaik.

live streaming malaysia vs vietnam

Cuma terdapat beberapa pemain yang difahamkan akan digugurkan pada perlawanan malam ini. Antara pemain yang dijangka tidak beraksi ialah Subra (Kelantan), Shakir Ali (N9) dan Khyril Muhymeen (Kedah).

Jangan lupa untuk menyaksikan perlawanan persahabatan ini secara langsung di saluran Astro Arena 801 bermula pukul 8:30 malam ini.

Bagi yang ingin menyaksikan perlawanan Malaysia vs Vietnam ini secara live streaming, sila klik mana-mana satu link di bawah-

LINK 1

LINK 2

LINK 3

LINK 4 

Anda juga boleh mengikuti keputusan terkini perlawanan di blog ini. Refresh page ini beberapa kali untuk melihat keputusan-keputusan terkini.

final result

MALAYSIA 0 – 2 VIETNAM

(perlawanan bermula 8:45 mlm)

(separuh masa kedua)

Le cong Vinh (32′)

Phan Tang Hun (47′)

Facebook Comments

Comments are closed.

Close