Live Streaming | Keputusan Piala Malaysia 14 September 2012

DEBARAN beberapa pasukan untuk menempatkan diri dalam kelompok lapan terbaik dalam saingan suku akhir Piala Malaysia akan terjawab apabila masing-masing akan berentap di setiap lokasi yang berbeza di seluruh negara, malam ini.

Adakah enam pasukan pilihan iaitu Lions XII dan Johor FC (Kumpulan A), Kelantan (Kumpulan B), Negeri Sembilan (Kumpulan C) serta Pahang dan Selangor dalam Kumpulan D akan mengiringi kemaraan Angkatan Tentera Malaysia dalam saingan suku akhir?

Atau pasukan yang menduduki tangga ketiga dalam setiap kumpulan mampu bangkit dan mencipta kejutan sekali gus menyambar slot ke suku akhir.

Jangan lupa untuk menyaksikan secara langsung perlawanan di antara Johor vs PKNS bermula 8:30 malam di saluran 801 Astro Arena. Manakala Siaran tertunda bermula pukul 11:30 malam pula akan menyiarkan perlawanan diantara Lions XII vs johor FC (Astro Arena 801) dan Perak vs Sime Darby (TV1).

Untuk menyaksikan perlawanan diantara Johor vs PKNS secara live streaming, sila klik mana-mana link di bawah-

LINK 1

LINK 2

LINK 3

Untuk menyaksikan perlawanan diantara Kelantan vs Terengganu secara live streaming, sila klik mana-mana link di bawah-

LINK 1

Blog ini juga akan update keputusan semasa kesemua perlawanan pada malam ini. Sila refresh page ini beberapa minit berselang untuk melihat keputusan terkini.

END

ATM

Kedah

2 – 2

END

     

Johor FA

PKNS FC

2 – 0

END

     

Negeri Sembilan

FELDA

1 – 0

END

     

PBDKT T-Team

Pahang

2 – 2

END

     

Perak

Darby

1 – 0

END

     

Selangor

Sarawak FA

0 – 0

END

     

Lions XII

Johor FC

0 – 0

END

Kelantan

Terengganu

6 – 1

Facebook Comments
Close