Live Streaming | Jadual Piala Malaysia 04.09.2012

Piala Malaysia 4 September 2012 diteruskan lagi dengan menyaksikan saingan kesemua pasukan semakin sengit dalam mencari slot untuk ke peringkat seterusnya.

Seperti biasa, lapan perlawanan akan berlangsung membabitkan 16 pasukan kesemuanya. Perlawanan-perlawanan pada malam ini melibatkan pertemuan antara Sime Darby vs Negeri Sembilan, Johor FC vs Johor FA, Kedah vs Kelantan, Pahang vs Selangor, PKNS FC vs Singapore Lions, Sarawak FA vs T T-Team, Terengganu vs ATM dan Felda United vs Perak.

piala malaysia 4 september 2012

Jangan lupa untuk menyaksikan secara langsung perlawanan diantara Kedah vs Kelantan di TV1 bermula 8:45 malam. Manakala Astro Arena 801 pula akan membawakan perlawanan secara langsung antara Pahang vs Selangor bermula 8:30 malam dan siaran tertunda perlawanan PKNS vs LionsXII bermula 11 malam.

Untuk menyaksikan perlawanan diantara Kedah vs Kelantan secara live streaming, sila klik link di bawah ini. sekiranya ada lain-lain link live streaming untuk lain-lain perlawanan, akan diupdate kemudian-

LINK 1

Untuk mengikuti perkembangan terkini keputusan kesemua perlawanan di blog ini, sila refresh blog ini seberapa kerap yang boleh untuk melihat keputusa-keputusan terkini.

END

Darby

Negeri Sembilan

1 – 1

END

Johor FC

Johor FA

1 – 3

END

Kedah

Kelantan

0 – 0

END

Pahang

Selangor

1 – 4

END

PKNS FC

Singapore Lions

1 – 0

END

Sarawak FA

T-Team

6 – 1

END

Terengganu

ATM

0 – 2

END

FELDA

Perak

2 – 2

 

Facebook Comments
Close