Live Streaming ATM vs Negeri Sembilan 28 September 2012

BERAZAM untuk mempertahankan kejuaraan Piala Malaysia yang dimenangi tahun lalu, pemain tengah Negeri Sembilan, Shahurain Abu Samah tekad untuk mencuri mata ketika bertandang ke Stadium Majlis Perbandaran Selayang malam nanti.

Meskipun sedar lima tonggak yang membarisi pasukan lawan, Angkatan Tentera Malaysia (ATM) merupakan bekas pemain skuad Jang yang turut pernah bersamanya ketika menghadiahkan kemenangan buat Negeri Sembilan tahun lalu, Shahruain yang lebih dikenali sebagai kecik di kalangan penyokong berkata, perkara itu tidak menjadi kudis buatnya.

Gambar dari www.facebook.com/IDRBSMOfficiaL

“Itu semua sudah berlalu. Malah setiap strategi, kelemahan atau kekuatan pemain juga sudah jauh berubah. Jadi perlawanan esok sukar dijangka meskipun kami pernah bermain bersama sebagai satu pasukan sebelum ini.

“Jika mereka tahu kelebihan ataupun kekurangan kami, begitu juga sebaliknya. Malah saya percaya jurulatih, Azraai Khor mempunyai resipi tersendiri untuk menjulang Negeri Sembilan ke separuh akhir Piala Malaysia sekali gus mempertahankan kejuaraan,” katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Lima pemain Negeri Sembilan, pasangan kembar, Aidil Zafuan Abd Radzak dan Zaquan Adha, Hairuddin Omar, Irwan Fadly Idrus dan penjaga gol, Mohd Farizal Harun berhijrah ke ATM selepas membantu skuad Rusa menjuarai Piala Malaysia tahun lalu.

Jangan lupa untuk saksikan perlawanan diantara ATM vs Negeri Sembilan secara langsung di Astro Arena 801 bermula pukul 8:30 malam.

Untuk menyaksikan secara live streaming, sila klik link di bawah-

LINK 1

Untuk mengikuti update di blog ini, sila refresh page ini setiap beberapa minit untuk melihat keputusan terkini.

Tamat perlawanan

ATM 3 – 2 N. Sembilan

Minit 56′

Minit 61′

minit 70′

minit 87′

Minit 90’+

(perlawanan bermula 8:45 malam)

Facebook Comments
Close