Kad Kahwin Nurul & Eric Mula Diedarkan

Penyanyi Nurul Wahab, 35, mula mengedarkan kad undangan perkahwinannya bermula Isnin untuk majlis yang akan berlangsung pada 6 Jun depan di Duchess Place, Jalan Ampang, dekat sini.

Majlis tersebut akan diadakan secara sederhana dan dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan terdekat termasuklah pihak media dengan jumlah tetamu yang terhad.

Nurul dan bakal suaminya, Eric Daniel Depp, 47, seorang warganegara Perancis akan melalui upacara akad nikah kira-kira pukul 11 pagi dan bersanding selepas majlis tersebut diikuti dengan jamuan makan tengah hari.

mStar Online turut menerima kad jemputan perkahwinan berkenaan yang berwarna hijau pada pagi Isnin dan dihantar sendiri oleh Nurul.

Walaupun kad berwarna hijau lembut tersebut kelihatan sederhana, ia cukup melambangkan kasih sayang dan gelora cinta mereka yang disimpul utuh.

“Memandangkan tetamu jemputan saya tidaklah terlalu ramai, jadi saya mengambil keputusan untuk menghantar sendiri kad tersebut kerana mereka yang dijemput itu merupakan orang penting dan rapat dalam hidup saya.

“Bagaimanapun, ada juga beberapa kad yang dihantar oleh pengurus saya sendiri, maklumlah, macam-macam perkara yang nak dibuat sebelum hari perkahwinan kami,” katanya.

Tambah Nurul, dia berharap tetamu yang dijemput itu dapat memberi maklum balas dengan segera dan jika tidak, mereka dikira tidak hadir.

Antara selebriti yang telah mengesahkan untuk menghadiri majlis berkenaan ialah Ning Baizura, Amy Mastura, Misha Omar serta beberapa tetamu VIP yang enggan didedahkan nama mereka.

Dalam perkembangan sama, Nurul memberitahu sebanyak enam individu telah sudi untuk menaja perkahwinannya nanti iaitu Rizman Ruzaini, Bon Zainal, Jakel, Zaha Weeding Planner, Deqsha dan Duchess Place.

Bagaimanapun dia tidak akan mengadakan sebarang majlis resepsi sebaliknya keluarga pihak lelaki akan meraikan perkahwinan mereka dalam sebuah majlis di Bali, Indonesia pada 14 Jun depan.

Nurul dan Eric mula berkenalan pada September 2010 dan mula serius pada Januari 2011.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close