Keputusan Terkini Liga Super 7 April 2012

Liga super 7 April 2012 akan menyaksikan 6 perlawanan berlangsung melibatkan 12 pasukan pada malam ini. Seperti yang telah diketahui kelmarin telah berlangsungnya satu perlawanan membabitkan T-Team vs PKNS dimana keputusan perlawanan telah berpihak kepada PKNS dengan kemenangan 4 – 1.

Perlawanan-perlawanan yang akan berlangsung pada malam ini membabitkan pertemuan diantara Johor FC vs Lions XII, Negeri Sembilan vs Sabah, Perak vs Kuala Lumpur, Selangor vs Terengganu, Sarawak FA vs Kelantan dan Felda United vs Kedah.

Mampukah Kelantan memintas Lions XII yang kini sedang merajai carta liga super 2012?

Jangan lupa untuk saksikan perlawanan diantara Felda United vs Kedah Di TV1 bermula pukul 8:45 malam. Sementara Astro Arena 801 satu pula akan menyiarkan perlawanan diantara Selangor vs Terengganu bermula 8:30 malam.

Link untuk live streaming akan Belalang masukkan kemudian. Buat sementara waktu link live streaming yang pasti ada ialah perlawanan Felda United vs Kedah (lain-lain akan diberitahu kemudian).

Klik Link di bawah untuk menyaksikan perlawanan terpilih secara live streaming-

LINK 1

Bagi yang tidak dapat menyaksikan perlawanan secara langsung, kembali lagi ke blog ini pada malam ini kerana Belalang akan berkongsikan keputusa-keputusan kesemua perlawanan secara live score.

 

END

FT

FELDA

Kedah

2 – 0

END

FT 

Johor FC

Singapore Lions

0 – 1

END

FT

Negeri Sembilan

Sabah

2 – 2

END

FT

Perak

Kuala Lumpur

2 – 1

END

FT

Selangor

Terengganu

6 – 1

END

FT

Sarawak FA

Kelantan

1 – 1

 


Facebook Comments

Comments are closed.

Close