Keputusan Terkini Suku Akhir Kedua Piala FA 27 Mac 2012

Piala FA 27 Mac 2012 memasuki perlawanan suku akhir kedua di mana lapan pasukan akan beraksi dalam aksi timbal balik. Hanya empat pasukan yang berjaya akan mara ke pusingan separuh akhir.

Pusingan suku akhir pertama yang berlangsung pada 23 dan 24 Mac baru-baru ini menyaksikan Sime Darby mengatasi johor FC 3 – 2, Terengganu menewaskan Lions XII 1 – 0, Kelantan mengatasi Kuala Lumpur SPA 3 – 0, sementara Kedah dan T-Team terikat tanpa jaringan.

Pasukan manakah bakal mara ke separuh akhir seterusnya ke pentas final untuk merangkul gelaran juara Piala FA musim 2012?

Jangan lupa saksikan perlawanan diantara Johor FC vs Sime Darby secara langsung di TV1 bermula 8:45 malam. Sementara Astro Arena 801 akan membawakan perlawanan secara langsung diantara T-Team vs Kedah.

Untuk perlawanan Diantara Johor Fc vs Sime Darby, klik mana-mana link di bawah untuk menyaksikan perlawanan Johor FC vs Sime Darby secara live streaming

LINK 1

LINK 2

Untuk mengikuti kesemua keputusan perlawanan pada malam ini secara live update, sila refresh page ini seberapa kerap untuk melihat keputusan terkini.

Darby wins agg 5 – 2

FT

Johor FC

Darby

1 – 2

Kelantan wins agg 5 – 0

   FT

Kuala Lumpur SPA

Kelantan

0 – 2

Kedah wins agg 2 – 1

   FT

PBDKT T-Team

Kedah

1 – 2

Terengganu wins agg 1 – 0

FT

Singapore Lions

Terengganu

0 – 0


Facebook Comments
Close