Video Pekerja KFC Pukul Pelanggan Di i-City

Kejadian pekerja KFC ni belasah pelanggan di Shah Alam.Apa nak jadi dengan orang kita yer.Sememangnya kerja sebagai pelayan menuntut kesabaran yang tinggi.Tengok la pekerja kedai mamak tu camner.Mereka lagi bersabar.Sebab tu la agaknya orang kita tak ramai yang jadi pelayan kedai makan.Orang kita dah makin hilang rasa sabar.Hilang sudahkah budaya sopan santun..

KFC worker fight with customer in I-City…the customer were waited for more than 1 hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him… the customer request the management to apologize but the useless Store Manager doing nothing instead the worker shouted at customer – “kalau mau makan, buat sendiri lah BABI..” ….

Sumber

Facebook Comments

Comments are closed.

Close