Fesyen Artis Di Malam AJL-26

Menjadi acara anugerah pembuka tirai 2012, Anugerah Juara Lagu ke-26 telah menyaksikan perasalinan indah melewati permaidani biru.

Dengan tema air yang menjadi konsep keseluruhan acara ini, dapat dilihat intrepretasi para selebriti mahupun pereka busana yang rata-rata kurang mengikuti tema yang diterjemahkan.

Mungkin secara kebetulan mahupun menafsir erti air itu sendiri, dapat dilihat ramai yang mengenakan busana berona biru.
>!–more–>

Malah, ada juga yang terlihat menyerlah dan ada yang tenggelam dek kerana permaidani biru yang menjadi konsep Anugerah Juara Lagu saban tahun.

Menjadi antara acara yang dinanti-nantikan setiap tahun, Anugerah Juara Lagu akan menjadi tumpuan ramai.

Ramai selebriti yang hadir dengan mempersiapkan diri bersama balutan busana mewah daripada pereka tempatan dan antarabangsa serta tidak kurang juga yang mengenakan koleksi peribadi sendiri.

Kesempatan mencuri masa para selebriti ketika melewati permaidani biru, majoriti para selebriti wanita memilih untuk menggunakan khidmat pereka fesyen tempatan dan selebriti lelaki kebanyakannya hadir dalam persalinan sendiri.

Antara yang tampil dengan persalinan serba biru ialah Nora Danish, Ayu, Shila Amzah bersama kekasihnya Sharnaaz, Heela dan beberapa artis lain.

Penyanyi Yuna misalnya, sekali lagi menggunakan khidmat pereka fesyen muda Syomir Izwa dan buat kesekian kalinya juga telah mengetengahkan imej turban bagi melengkapkan persalinan rona menyerlahnya kali ini.

Tidak ketinggalan, pengacara popular Sazzy Falak dan Aishah Sinclair yang telah berjaya mendapat kepercayaan dari rumah fesyen Dior untuk menyemarakan penampilan mereka pada malam penuh berprestij itu.

Tidak ada istilah kasual mahupun glamor, kerana ada diantara selebriti yang tampil tidak menepati tema dan kelihatan kurang kemas, terutama sekali artis lelaki yang tidak bersiap untuk acara sebesar ini.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close