Keputusan terkini Malaysia vs Syria 23 November 2011

Selepas Malaysia tumpas kepada tuan rumah Jepun pada perlawanan pertama peringkat kumpulan pada 21 September dalam pemburuan ke slot sukan Olimpik, hari ini Malaysia bakal melalui perlawanan kedua peringkat kumpulan dengan melayan kunjungan Syria.

Seperti yang kita sedia maklum pasukan Bola sepak bawah 23 tahun negara atau lebih dikenali sebagai Harimau Muda, baru sahaja selesai melalui perlawanan di sukan SEA Indonesia dimana skuad muda negara muncul pemenang pingat emas untuk dua edisi sukan SEA berturut-turut.

Semestinya keletihan adalah faktor paling utama akan membelenggu para pemain Harimau Muda. Namun kita harapkan supaya semangat tidak mudah menyerah anak-anak muda ini akan terus membara dalam buruan seterusnya ke sukan Olimpik.

Carian Google

Carian Google


Perlawanan malam ini akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil pada pukul 8:45 malam. TV1 dan Astro 813 akan membawakan perlawanan tersebut secara langsung.

Bagi link live streaming, sila klik link di bawha ini-

LINK 1

Bagi yang hanya ingin mengikuti live update di blog ini, sila refresh page ini setiap 5 minit untuk meliihat keputusan terkini.

Selamanya Harimau Malaya!

Malaysia 0 – 2 Syria

(tamat perlawanan)

Facebook Comments

Comments are closed.

Close