Majlis Persandingan Norman & Memey Sepatutnya Lebih Murah Dari RM12 Juta?

Daripada beberapa perkhabaran yang kami terima, majlis perkahwinan Norman Hakim &Memey Suhaiza yang berlangsung malam tadi tidak lebih dari sebuah acara promosi.

Rafflesia yang menaja perkahwinan mega ini berkata keseluruhan majlis memakan kos sebanyak RM12 juta dan ramai hadirin kurang setuju dengan angka tersebut.

Lebih menarik adalah kenyataan jujur chef selebriti Malaysia, Chef Wanyang turut hadir ke majlis malam tadi. Chef Wan turut menyifatkan majlis tersebut jauh lebih murah dari angka RM12 juta.

Menurut Chef Wan lagi, ramai media tidak berpuas hati dengan koir yang ada dalam majlis bertemakan New York itu kerana di’katakan mendendangkan lagu bertemakan perkahwinan ala gereja.

Chef Wan turut menulis yang tiada sebarang doa di’bacakan sepanjang majlis sedangkan ini sebuah majlis perkahwinan orang Islam.

Anda boleh membaca kenyataan Chef Wan yang jelas tidak berpuas hati dengan cara majlis ini di’jalankan di Facebook rasmi beliau atau kenyataan copy pasta di’bawah. Enjoice!

Just got back from the Wedding of Norman Hakim and Memey. If u asked me for my honest opinion is just a wedding that Rafelessia organised to promote their products non stop the entire evening as i expected too comercialised that it ruined the event for all the guests i have spoken.

Both Pengantin just play their game since its being sponsored.There nothing wrong with that except it served the purposed to used the Pengantin as their so call model la.

I liked the ambience and Atmosphere but tak tahan MC asyik panggil Taukeh Rafelessia,Dato Jimmy Choo and Lord Taylor tak habis2 puji memuji and mengingat kan kita semua betapa mahal tajaan mlm tu dgn gown dan kasut harga mcm ni dan mcm tu… letih mak lah!

Ramai Press tak suka Choir yg menyanyikan lagu2 gereja kawin ni kata mereka sedangkan ini Wedding org islam satu doa selamat pun tak buat and thema pulak Blacktie and evening dress glam habis.

I am not sure about the choir song gereja ni even though i heard because i sendiri tak tahu apa itu song gereja for wedding.That what the press upset about. Aiyo mesti controversial lepas ni lah. Kita baca la media nanti.

U tengok this weekend jika masin mulut i mesti banyak issue di ketengah kan.I think the sponsors also tak make it clear that this wedding pengantin tak ada banyak involvement.

Just as a model for us to fit all our jewellery on her baju.Press ambil2 gambar pun publicity is for the sponsors lah as i was told by the hotel that the actual cost of the interior is only RM94,000 ,the room is sponsored.

Makan sponsor cover for 200 guests i feel would not be more than RM100,000 la that menu mcm tu. So where is the 12 million yg press2 heboh2 dari awal tahu saja press kita dengar RM12 million. Wow!

Sumber dipetik dari sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close