Konsert Fenomena 30 Tahun Search

Jerome (kiri) dan Amy (dua dari kanan) ketika sidang media mengumumkan Konsert Fenomena 30 Tahun Search pada hujung tahun ini di Central Market.

Jerome (kiri) dan Amy (dua dari kanan) ketika sidang media mengumumkan Konsert Fenomena 30 Tahun Search pada hujung tahun ini di Central Market.

Melihat kepada sambutan penonton yang melebihi 10,000 orang semasa menghadiri konsert Search sebelum ini, Pengarah Oracle Accord, Jerome Lee selaku penganjur menganggarkan seramai 30,000 penonton bakal membanjiri konsert ini di Kuala Lumpur manakala 10,000 penonton masing-masing di Johor Bahru dan Pulau Pinang.

Konsert tersebut bakal berlangsung pada 19 November depan di Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang, Stadium Yunos, Larkin (3 Disember) dan Padang Astaka, Kuala Lumpur (17 Disember).

“Kami akan memastikan konsert ini dipersembahkan dengan kualiti yang tinggi selama tujuh jam bermula pukul 5 petang.

“Selain Search, konsert ini turut dimeriahkan oleh kemunculan band-band lain kerana Search hanya akan membuat persembahan selama dua jam.

“Kami akan menyanyikan lagu-lagu terbaik yang belum pernah dinyanyikan dan lagu wajib yang tidak boleh ditinggalkan seperti Fantasia Bulan Madu,” ujarnya.

Tambahnya lagi: “Saya yakin untuk menjadikan konsert ini suatu yang menghiburkan dan berbaloi untuk ditonton sebagai tanda terima kasih kepada peminat.”

Tiket konsert ini telah mula dijual pada harga RM59 di Pulau Pinang dan Larkin manakala RM69 di Kuala Lumpur bermula 6 Oktober lalu di www.tickethotline.com.my.

Pihak penganjur turut memberikan diskaun 15 peratus jika orang ramai membeli tiket bermula daripada 6 Oktober hingga 13 Oktober ini.

Peminat-peminat Search juga boleh melayari laman web rasmi konsert ini diwww.facebook.com/SEARCH30.

Bagi peminat bertuah yang klik ‘like’ pada laman sosial itu bakal berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah berupa dua tiket konsert.

-Mstar Online

Facebook Comments

Comments are closed.

Close