Keputusan Terkini Final Piala Malaysia 29 Oktober 2011

Malam kemuncak final Piala Malaysia 2011 diantara Terengganu menentang Negeri sembilan telah tiba. Malam yang bakal menyaksikan siapakah yang bakal membawa pulang Piala Malaysia untuk tahun ini.

Jika dilihat dari segi persembahan kedua-dua pasukan, boleh Belalang katakan yang kedua-dua pasukan ini memiliki kekuatan yang seimbang. Ketajaman bahagian serangan kedua-dua pasukan juga dilihat semakin baik sepanjang perjalanan aksi Piala Malaysia ini.

Video Highlight Final Piala Malaysia 2011

KAPTEN Negeri Sembilan, Shukor Adan (kiri) dan kapten Terengganu, Marzuki Yusoh berjabat tangan pada sidang media final Piala Malaysia 2011 di Stadium Shah Alam semalam.


Semestinya perlawanan akhir ini akan di bawakan secara langsung baik TV1 mahupun Astro Arena 801. Waktu sepak mula juga adalah seperti biasa sekitar 8:45malam.

Link untuk live streaming. Klik pada link di bawah ini. Sekiraya terdapat lain-lain link live streaming, akan belalang masukan kemudian.

LINK 1

Atau anda boleh juga terus kekal di blog ini kerana Belalang akan update kedudukan semasa untuk perlawanan ini. Anda hanya perlu refresh page ini setiap 5 minit.

Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2011

(update:10:45mlm)

Terengganu 1 – 2 N. Sembilan

Ashaari 58′

Kunalan 81′

Hairuddin 85′

(tamat perlawanan)

Facebook Comments

Comments are closed.

Close