Keputusan Terkini Piala Malaysia 6 September 2011

Tirai Piala Malaysia 2011 akan dibuka pada malam ini dimana kita akan dapat menyaksikan enam belas pasukan Negeri dan juga kelab bakal berentap di peringkat kumpulan.

Kelantan, Negeri Sembilan, Terengganu, Selangor, Kedah, Perak, T-team, JohorFC, Johor, PKNS, Sime Darby, Sarawak, PDRM, Felda United, Kuala Lumpur dan Sabah, pasukan manakah yang hebat?

 

Astro Arena bakal membawakan secara langsung perlawanan diantara T-Team menentang pasukan Selangor. Sementara sumber dari Info Dan Ranking Bola Sepak Malaysia pula mengatakan yang TV1 bakal membawakan secara langsung perlawanan diantara PKNS menentang Negeri sembilan.

Sementara untul link live streaming pula Belalang masih belum dapat apa-apa info. sekiranya ada akan Belalang kongsikan disini sebelum perlawanan bermula. (update- tiada apa-apa link live streaming dapat dicari)

Seperti biasa, Belalang akan update setiap gol (live update) untuk perlawanan-perlawanan yang berlangsung malam ini. Jadi jangan lupa untuk kembali ke blog ini untuk melihat keputusan perlawanan 🙂

Refresh page sekerap mungkin untuk melihat keputusan terkini-

Serawak 0 – 2 Kelantan

(tamat perlawanan)

Sabah 0 – 0 Perak

(tamat perlawanan)

Sime Darby 0 – 3 Terengganu

(tamat perlawanan)

Johor 0 – 2 Kedah

(tamat perlawanan)

Johor FC 0 – 2 Felda United

(tamat perlawanan)

T-Team 1 – 0 Selangor

(tamat perlawanan)

PDRM 0 – 3 K.Lumpur

(tamat perlawanan)

PKNS 1 – 2 N.Sembilan

(tamat perlawanan)

Facebook Comments

Comments are closed.

Close