Pendedahan Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara | Siapa Adlin Binti Abd Jalil?

Sebelum ini Belalang pernah menceritakan tentang pendedahan identiti seorang yang menggelarkan dirinya sebagai Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara oleh hackers yang bernama Gaysec. Walaubagaimana pun tidak lama selepas pendedahan tersebut, pihak Gaysec sekali lagi tampil memohon maaf atas kesilapan mereka mendedahkan identiti Arlene Tan yang didakwa bukan Makcik Hajjah sebenar.

Namun begitu walaupun Gaysec telah gagal dalam hal ini, semangat mereka untuk mendedahkan Makcik yang bermulut celupar ini telah membakar banyak lagi semangat pengguna-pengguna internet yang lain untuk sama-sama menyiasat akan hal ini.

Menerusi sebuah group di Facebook yang bergelar Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara, mereka ini berkumpul dan berbincang sambil mengumpul beberapa bukti untuk membuktikan siapa pemilik sebenar account pemilik Makcik Hajjah ini.

Perhatikan gambar kad pengenalan di atas itu. Untuk pengetahuan, gambar kad pengenalan tersebut telah didedahkan oleh Makcik Hajjah sendiri suatu masa dulu bagi membuktikan yang dia seorang perempuan Islam sebenar. Cuba perhatikan gambar kad pengenalan di bawah ini pula-

Sama atau tidak dengan gambar kad pengenalan di atas? Dan di bawah ini pula gambar kad pengenalan baru milik penama di atas juga.

Jadi disini timbul soalan samada pemilik kad pengenalan itu benar individu yang dijejaki atau itu kad pengenalan orang lain yang diambil oleh Makcik Hajjah. Namun jika difikir secara logik mana mungkin kita sanggup biarkan kawan kita mendedahkan gambar kad pengenalan kita disebarkan di internet?

Sekiranya ingin mengetahui perkara ini dengan lebih mendalam dan maklumat yang lebih tepat serta terperinci, Belalang sarankan agar anda senrdiri ke group Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara kerana disana anda akan dapat mengikuti setiap perbincangan dan maklumat dengan lebih tepat.

Kredit setiap gambar kepada – MENJ @ ibnjuferi

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • adlin binti abd jalil (66)
  • yhsm-imp1 (32)
  • adlin binti abd jalil wanted by interpol (11)

Comments are closed.

Close