Gambar Mesra Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia?

Berita tentang Khairul Fahmi Che Mat yang memutuskan tali pertunangannya dengan Elia yang juga seorang blogger bergelar jejari runcing telah kita semua ketahui. Belalang juga pernah menulis mengenai hal ini tidak berapa lama dahulu. Untuk membacanya rujuk sini.

Hari ini Belalang terperasan dibeberapa blog ada berkongsi dua keping gambar seorang wanita bernama Dahlia yang dikatakan menjadi orang ke-3 disebalik keputusan Khairul Fahmi sebelum ini. Gambar di bawah memaparkan Dahlia dan rakan-rakannya sedang bercuti di Singapura. Turut kelihatan dalam gambar berkenaan kelibat seorang lelaki yang berjalan berpimpinan tangan bersama Dahlia.

Mungkinkah lelaki itu Khairul Fahmi Che mat? Kalau ya betul sekali pun itu hak Khirul Fahmi untuk berkawan atau bersahabat intim dengan sesiapa sahaja yang dirasakan sesuai dengan dirinya selagi dia masih belum mendirikan rumah tangga. Cuma lebih manis jika Khairul Fahmi berterus-terang sahaja mengenai hubungan dia dengan Dahlia dari terus menafikannya dengan mengatakan hubungan mereka hanyalah abang dan adik angkat. Nanti hilang kepercayaan peminat kepada Khairul Fahmi.

Belalang harap perkara ini tidak akan menjatuhkan moral dan fokus Khairul Fahmi dalam kariernya sebagai penjaga gol Malaysia yang cemerlang. Semoga berjaya bro! 😉

Sumber gambar & berita- Ohbulan!

Facebook Comments

Comments are closed.

Close