Video Maharaja Lawak Minggu Ke-12 | Siapa Tersingkir?

Minggu lepas kita dapat menyaksikan persembahan daripada Jozan tersangatlah best! Jika ada yang masih belum menonton persembahan peserta-peserta Maharaja Lawak minggu ke-11, sila klik link di bawah-

Video Maharaja Lawak Minggu Ke-11

Baiklah, minggu ini ML akan bersiaran di Johor Bharu dan minggu hadapan adalah pentas final. Jika dua minggu sebelum ini tiada penyingkiran, mungkinkah pada malam ini juga tiada penyingkiran? Pada pendapat Belalang akan ada penyingkiran pada malam ini. Namun yang pasti, Astro sangat gemar dengan kejutan kepada penontonnya. Jadi kita tunggu malam ini untuk melihat samada ada penyingkiran atau sebaliknya.

Berikut adalah undian yang telah Belalang ambil dari web Astro pada pukul 4 pagi. Seperti biasa R2 berada di tangga terbawah undian.

Jika ada penyingkiran pada malam ini, Belalang seakan-akan sudah dapat mengagak siapa yang bakal tersingkir. Hehehe

Jangan lupa untuk kembali ke blog ini bagi melihat keputusan Maharaja Lawak minggu ke-12 pada malam ini. Belalang juga akan upload video-video persembahan peserta ML pada malam ini. Datang jangan tak datang! 😉

——————————————————————————————————————–

Update:

Jom kita layan dahulu video-video yang sempat di upload untuk pada malam ini. Kesemua peserta diberi dua pusingan untuk membuat persembahan. Persembahan pertama seperti biasa bebas dan pusingan kedua persama artis jemputan.

Keputusan siapa tersingkir berada di akhir artikel ini…

Sepah

 

Nabil

 

R2

 

Jozan

 

Jambu

 

Sepah

 

nabil

 

R2

 

jozan

 

jambu

Jozan tetap Yang terbaik pada malam ini. Dengan lawak yang sangat la best. Sepah dan Nabil juga agak hebat persembahan mereka pada malam ini. Agak memeranjatkan kerana pada malam ini ada dua penyingkiran iaitu Jambu dan R2.

Namun begitu pihak Juri telah sepakat untuk membawa Jambu juga kepentas akhir pada minggu hadapan. Jadi jangan lupa untuk melihat gelanggang akhir pada minggu hadapan.

 

**Video akan terus di upload untuk tontonan anda semua 🙂

Facebook Comments

Comments are closed.

Close