Gelanggang Akhir Maharaja lawak | Final Maharaja Lawak

 

Debaran gelanggang terakhir Maharaja Lawak (ML) kian terasa. Diantara Jozan, Sepah, Nabil dan Jambu siapakah yang bakal mengakhiri pertandingan ini dengan gelaran Maharaja Lawak?

Jika ditanya pada Belalang siapakah yang akan mendapat tempat pertama, kedua dan seterusnya, Belalang akan kata Jozan atau Sepah mungkin akan berada pada tangga pertama dan kedua. Sementara tempat ketiga rasanya milik Nabil dan Jambu pula berada ditempat ke-4.

Namun itu hanyalah pendapat Belalang. Bagaimana pula pendapat anda? Mungkin ada yang merasakan Nabil yang akan menjadi juara?

Jangan lupa untuk kembali ke blog ini pada malam gelanggan akhir ML kerana Belalang akan uploadkan persembahan-persembahan para peserta pada malam itu.

Dan Belalang juga ada terdengar yang gelanggang akhir ML ada live streaming. Benarkah? itu tak dapat Belalang pastikan. Namun sekiranya benar ada live streaming, akan Belalang kongsikan link tersebut pada malam tersebut.

Jumpa lagi malam final ML nanti ya!

Update:


Yeah!!! Sepah Juara Maharaja Lawak!!! Memang terbaik persembahan kesemua peserta malam ini. Jozan muncul sebagai naib juara manakala Nabil di tempat dan Jambu d itempat ke-4.

Sepah berjaya membawa pulang wang berjumlah RM400,000. Jozan pula mendapat wang tunai berjumlah RM250,000. Sementara Nabil RM150,000 dan Jambu RM50,000.

Sekali Lagi Tahniah kepada Sepah.

Jika nak menyaksikan Maharaja lawak secara live streaming, sila klik link dibawah-

Live Streaming Final Maharaja Lawak-1

atau

Live Streaming Final Maharaja Lawak-2


Untuk yang tak dapat melihat persembahan para paserta Maharaja Lawak di TV atau live streaming, ni Belalang kongsikan video Youtube persembahan peserta-peserta Maharaja Lawak… enjoy!

Lawak Nabil – 1

Lawak Nabil – 2

 

Lawak Jambu – 1

Lawak Jambu – 2

 

Lawak Sepah – 1

Lawak Sepah – 2

 

Lawak Jozan – 1

Facebook Comments

Comments are closed.

Close