Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100

Sticky post ini akan melekat di sini hingga 15 Mei 2011.

Jom ramai-ramai join pertandingan review dan menang Android Toshiba AS100!

myKahwin.my sebuah web direktori yang menghimpunkan pelbagai kemudahan yang berkaitan dengan perkahwinan. Sebut saja apa yang anda ingin cari berkaitan dengan hari bersejarah anda. Pelamin? Fotografi? Pakaian Pengantin? Hingga ke cenderahati semuanya ada di sini.

Menariknya di myKahwin.my anda mempunyai banyak pilihan berikutan yang ia diiklankan hampir seluruh peniaga perkahwinan di Malaysia. Tentu saja anda bisa membuat pilihan yang terbaik dengan diri anda memandangkan anda mempunyai banyak pilihan di sini.

Untuk peniaga barangan perkahwinan pula, jangan lepaskan peluang untuk membuat promosi barangan niaga anda di sini. myKahwin.my menyediakan ruangan-ruangan iklan untuk diisi oleh anda dengan PERCUMA!

Jadi lawatilah web myKahwin.my kerana pilhan yang tepat mampu meninggalkan seribu memori pada hari bahagia anda dan pasangan anda.

————————————————–

Belalang nak mengajak lima lagi sahabat blog Belalang untuk sama-sama memeriahkan pertandingan ini. Mereka ialah-

Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 ini telah ditaja oleh myKahwin.my dengan kerjasama blog2DayBlogger.Com.Jom kita ke 2dayblogger.com untuk belajar dan berkongsi ilmu Blogging dan Isu Semasa bersama Faisal Abdullah.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close