iluvblog blogwalking community | Jom Support!

Kepada kaki-kaki blogwalking, Belalang ada satu berita best nih. Korang nak tak blog korang disenaraikan dalam list yang menghimpunkan 3500 blog untuk korang blogwalking? tentu mau kan? Memang rugi la kalau korang tolak peluang nih.

Bayangkan jika setiap hari ada blogger-blogger yang menggunakan platform ini untuk berblogwalking. Tentu blog korang yang ada dalam senarai tu akan terkena tempiasnya jugakan.

Ok jadi dimanakah tempat yang Belalang maksudkan tu? Nak tau sila baca di bawah ini ye. Belalang copy paste bulat-bulat dari wootmedia.my.

—————————————————————————————-

Disebabkan terlalu banyak group bagi blogger Malaysia, kami dari pihak Wootmedia ingin mengambil inisiatif untuk mengumpul group-group ini dalam sebuah blog yang dipanggil iluvblog^walking. Dalam blog tersebut, para blogger akan diklasifikasikan mengikut kumpulan masing-masing. Setakat ini, 7 group sudah dikenalpasti. Dengan adanya blog ini, jadi lebih mudah lah nak blogwalking. Ye tak?

Oleh itu, kami mengajak anda semua untuk turut sama join kami di blog iluv^blogwalking ! Setakat ini,terdapat 7 group blogger di komuniti iluvblog^walking.Antaranya :

  • Blogger Tercinta Official
  • Sahabat Blogger
  • Blogger Pantai Timur
  • Blogger Bawah Tanah
  • Kita-Blogger Group
  • Blogger Malaya Group
  • Special group

Setiap group akan di isi dengan 500 blog..Jadi semuanya berjumlah 3500 blog ! Anda akan muntah kerana blogwalking..hehe

Anda boleh memilih kumpulan mana yang diingini kecuali group “kita blogger” . Walaubagaimanapun, pihak kami telah meletakkan had 500 buah blog sahaja bagi setiap kumpulan. Jadi kalau yang terlebih tu, kami akan masukkan blog korang kat group SPECIAL..

Bagaimana blogwalking cara mudah dan pantas di iluvblog^blogwalking ? Senang..Ikot step di bawah :

  • Pergi ke www.bw.iluvblog.com
  • Di Home page,anda akan dapati terdapat 7 group seperti Blogger Tercinta Official,Sahabat Blogger,Blogger Pantai Timur dan sebagainya
  • Click salah satu groupAnda akan dapati terdapat 500 link blog di setiap group tersebut
  • LEFT CLICK pada link blog tersebut ( right click akan menyebabkan open in new tab )

—————————————————————————————–

Apa macam, Menarikan? Apa tunggu lagi. Jom-jom kita support iluvblog. Satu usaha yang memang hebat dan patut diberi pujian nih. Hehehe

Untuk mengetahui bagaimanakah caranya untuk menyenaraikan blog anda di list-list yang disediakan, sila ke wootmedia.my

Facebook Comments

Comments are closed.

Close