Gambar Siti Rahayu Dan Tomok

Sedang Belalang baring-baring sambil baca majalah tadi, tiba-tiba Belalang teringat akan satu temual satu stesen TV dalam satu racangan mengenai Tomok yang akan menamatkan zaman bujangnya dengan wanita pilihan hatinya.

Belalang pun terus mencari-cari maklumat mengenai hal tersebut dan akhirnya Belalang telah temuinya. Belalang kongsikan disini untuk tatapan peminat tomok atau mereka yang masih belum tahu perkara ini.

————————————————————————————-

Ya nampaknya cerita tentang Tomok akan Berkahwin dengan Pramugari Julai ini semakin menjadi kenyataan. Baru-baru ini Tomok mendedahkan identiti bakal isterinya itu.
Bakal isteri Tomok, namanya Siti Rahayu Abas bekerja sebagai pramugari MAS. Tomok akan menamatkan zaman bujangnya dengan Siti Rahayu Abas pada 1 Julai ini setelah mengenali hati budi Rahayu sejak 8 tahun lalu.

Detik perkenalan Tomok dengan Siti Rahayu kami rasa kan sangat sweet gitu. Tomok dan bakal isterinya, Siti Rahayu Abas bertukar nombor telefon selepas bertemu sewaktu penggambaran di Cheras. Siti Rahayu yang kebetulan lalu di situ sempat untuk singgah kerana dia peminat Tomok. Tomok menceritaka detik itu…

Ketika itu Tomok terbabit dalam satu set penggambaran telemovie bersama New Boyz di Cheras. Kebetulan, Siti Rahayu melalui kawasan penggambaran itu dan kami bertegur sapa selain bertukar-tukar nombor telefon sebagai peminat dan artis.

Tomok tidak menyangka yang perkenalan itu membawa kepada persahabatan, terjalin cinta yang akhirnya membawa ke jinjang pelamin. Kad jemputan Tomok dan Siti Rahayu Abas telah pon siap dicetak dan akan diedarkan dalam masa terdekat.

Majlis akad nikah Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan dan Siti Rahaya Abas akan berlangsung pada 1 Julai di Dewan Serbaguna Datuk Keramat. Selepas majlis akad nikah, kenduri sebelah pengantin perempuan akan diadakan di dewan yang sama keesokan harinya.

Pada 6 Julai pula, Tomok akan mengadakan majlis persandingan tertutup di Saloma Bistro khas untuk rakan artis dan media manakala kenduri pihak keluarga Tomok akan dilangsungkan pada 9 Julai di rumah ibu bapa Tomok di Alam Damai, Cheras

Kami turut bergembira dengan berita ini dan kami doakan yang terbaik buat Tomok dan bakal isterinya Siti Rahayu Abas, semoga majlis berjalan lancar dan berbahagia.

Sumber: Melayuku Hebat

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • siti rahayu abbas (40)
  • biodata isteri tomok (38)
  • rahayu abas (14)
  • biodata tomok dan isteri (13)

Comments are closed.

Close