Ping Entry Disini !

Sebenarnya Belalang nak ajak korang ping entry di page group Belalang iaitu BLOGGER BAWAH TANAH. Belalang baru jer wujudkan group tu kelmarin. Saja je nak memeriahkan group-group yang sediada bersepah di Facebook tu.

Geng-geng bawah tanah yang berada disitu sekarang hanyalah dalam linkungan 50 orang. Belalang harap korang yang membaca entry ni tak keberatan untuk turut sama like group tersebut. Bila ramai komuniti dalam group BLOGGER BAWAH TANAH, baru la lagi best nak ping entry. Peratusan untuk orang membaca entry korang juga akan meningkat.

Satu lagi sape-sape yang nak jadi admin bersama untuk group tersebut, jangan segan jangan malu drop komen di bawah ni ye. Tak pun tulis jer kat wall group. Nanti Belalang add sesape yang mintak tu untuk jadi admin juga. Itu saja la yang Belalang nak kasitau. Harap korang support geng BLOGGER BAWAH TANAH ! ! !

Facebook Comments

Comments are closed.

Close