Mengapa Blog Ku?

Pagi-pagi ngadap blog dah terjadi perkara yang tak best. Ada ke patut Belalang tak boleh nak view blog Belalang? Aduh, pening pening…

Dah clear history, cache apa semua tapi still tak boleh masuk blog Belalang. Hanya boleh buka sampai dashboard je. Ni yang mula rasa seram sejuk nih.

Korang yang masuk blog Belalang ada nampak apa-apa perubahan tak? Kalau takde apa-apa bagus la. Bukan pe. Takut jugak ntah-ntah ade sape-sape yang dengki nak buat something (ada ke?).

Belalang mintak tolong korang tengok-tengokan blog Belalang ye sementara Belalang nak cari jalan macam mana nak masuk ke blog Belalang. Sekarang ni Belalang tengah view gunakan google translate.

Kalau nampak macam ada apa-apa masalah bagitau Belalang ek…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close