Jezamine Lim: Berbikini Cover Girl Majalah Shape

Jezamine Lim isteri kepada Harith Iskandar dikatakan telah bergambar berbikini sebagai cover girl bagi majalah Shape edisi April 2011. Jazamine telah melangsungkan perkahwinannya bersama Harith Iskandar pada 2010 setelah mereka berkenalan satu sama lain menerusi laman Facebook sebelum mengambil keputusan untuk berkahwin.

Carian Belalang di internet mendapati Jezamine pernah juga menjadi cover girl bagi majalah-majalah lain. Nampak macam ‘hot’ dan seksi jugak gambar-gambar lain dia pun. Mungkin bagi Jezamine dia dah biasa dengan gambar-gambar begitu. Jadi dia tak kisah.

Untuk korang yang nak nengok gambar Jazamine, maaf la di blog ini tidak Belalang muatkan. Tapi kalau nak lihat atau nak mengetahui kisah Jazamine Lim berbikini ini dengan lebih lanjut, sila la ke link di bawah ini ok.

(Gambar) Jezamine Lim, Isteri Harith Iskandar. Berbikini Covergirl Majalah Shape


Incoming search terms:

  • Jezamine Lim (13)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close