Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

Wah! Belalang nak join! Belalang nak join! Selain daripada nak support Cik Tom kawan baik Belalang di alam maya, Belalang jugak tertarik dengan hadiah yang ditawarkan iaitu pakej hosting dari netKL yang berharga RM100!

Best tu best… Lagi pun pemenang akan dipilih oleh Cik Tom secara cabutan bertuah. Jadi peluang terbuka kepada semua peserta untuk menang. Cuba jela nasib, untung kelapa timbul, untung batu tenggelam (betul ka?cam silap jer)

Salah satu syarat Cik Tom peserta perlu cerita kelebihan blog kita sendiri. Alamak, apa yang melebih-lebihnya blog Belalang nih ye? Emm… Emm… Rasanya kelebihan blog ini ialah pada entry Belalang yang ada sedikit sindiran dalam setiap entry yang Belalang hasilkan sendiri. Ye ke? Itu bukan Belalang cakap tau. Cik Tom yang kata begitu satu masa dahulu. Hahaha

G.A ni akan berjalan hingga 24 Mei 2011, jadi ada masa lagi bagi sape-sape nak join G.A ni. Untuk join dan melihat syarat G.A, klik sini.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close