Video Badan Bayi Dijadikan Tempat Sembunyi Dadah

Dah lama rasanya Belalang tak berkongsi video dengan pembaca blog Belalang. Bukan tiada video yang best-best untuk dikongsi. Cuma saja memberi ruang kepada beberapa entry yang menumpukan kepada permainan SEO.

Ok kali ni Belalang nak kongsi satu video yang mungkin menyayat hati bagi yang menontonnya. Video ini Belalang perolehi melalui email. Menurut isi kandungan email tersebut, bayi ini menjadi mangsa penculikan di sempadan Mexico. Kawasan sempadan Mexico memang terkenal dengan aktiviti penyeludupan dadah.

Bayi dalam video ini hanya diculik beberapa jam saja sebelum dijumpai kembali oleh ibunya sendiri yang mencari anaknya disekitar kawasan sempadan itu. Apa yang berlaku kepada bayi wanita itu? Korang tengok sendiri la video dibawah ini.

Segala isi dalaman bayi itu telah dikeluarkan dan penjenayah memasukkan beberapa paket dadah dalam badan bayi tersebut. Sejauh mana benarnya cerita dalam email itu, Belalang tak pasti. Namun video ini memang betul-betul menyayat hati. Jagalah anak-anak anda sebaik mungkin.

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • dadah dalam badan bayi (14)

Comments are closed.

Close